Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Inger - 31 januari 2009 16:46

Dagarna går så fort och nu har Billy-Boy snart varit här hemma en månad, lugnet har lägrat sig i flocken efter hans ankomst. Ebba som löpte samtidigt bidrog nog till att det blev extra rörigt här ett tag och nu är det klart att det är dax för syster Cocos löp, men det är lika bra det så är det avklarat sen. Alla fyra systrarna har löpt relativt samtidigt från Ebba som startade på juldagen till Cocos som är sist ut idag.


Söndagens månadstävling föll väl ut Elektra vann svåra agilitybanan och Pippi kom tvåa bara några hundradelar efter, det är bra det för nästa gång när det är hoppbana så jobbar jag och kan inte vara med, tur att man plockade några poäng i söndags då!


Veckan i övrigt har rullat på med morgonpromenader och husse som tar ut dom en sväng på eftermiddagen i skogen, lite klickerträning med focus på sitt som tidigare. I torsdags så hade vi instruktörsträff på klubben och Cocos fick följa med och träffa Emelies snygg Arn, det är en bordercollie som bara är 8 veckor men dom lekte och busade och verkade ha kul tillsammans.


En riktigt lång skogsrunda ca 7 km fick hundarna med husse som kommer hem tidigt på fredagar och hann med att gå innan det blev mörkt.


Idag har vi varit i storskogen och spårat, det är  lite snö på marken men det gick bra med spåren 150-200 meter för Cocos o Ebba med leksak på slutet och ett kort spår till Boyen, han spårade bra i början men tappade sen intresset, det var kanske trots allt, för långt för honom ska testa med mycket korta ca 10-15 meter för jag tror inte att han har spårat så mycket tidigare.

Pippi o Elektra fick 400-500 meters spår med fyra föremål i varje spår, Elektra spårade så bra o plockade tre pinnar klockrent den sista markerade hon inte ens......Pippis spår hade jag lagt och jag hade med mig alla tre småglina springande lösa när jag la det så Pippi hade mycket att hålla reda på, lite för mycket visade det sig för hon yrade bort sig en del. Mästerspåraren fick helt enkelt en för svår störning idag och är rejält trött!


Kameran fick vi inte med oss ut idag heller men några kort på sittande o liggande i grupp i köket samt några på trötta vovvar tog vi iallafall.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards