Alla inlägg den 28 september 2007

Av Inger - 28 september 2007 12:13

Igår var husse med Pippi till veterinären och tog bort stygnen, tyvärr så är högertassen lite infekterad så vi ska smörja in den med salva ett par dagar och hoppas att det ger sej. Så nu är Pippi trattad ett tag igen,hon vill gärna vara där och slicka och det är inte så bra!


Idag har jag passat på att åka till klubben på förmiddagen och tränat både lydnad och agility, byggde upp en bana med böjd tunnel ett slalom 12 pinnars samt 3 hinder som står som en propeller, det blev en liten bana där jag tränade höger o vänsterslalom med Elektra. Det gick kanonbra nu har hon hajjat vänsterslalom går något saktare kanske men hon fixar det!


Ställde ut rutan så Pippi fick jobba lite oxå hon är så laddad nu så det går med kanonfart först till kon och sen in i rutan, vi körde två gånger rutan och sen fjärrdirrigeringen. Elektra fick oxå pröva rutan och den fixar hon numera alldeles utmärkt, hon ska springa 25 m fram till rutan och på kommando ställa sig, sen på kommando lägga sig ned och till slut på kommando komma på inkallning och gå fot en bit tills man ställer upp på utgångspunkten. Voov det verkar som poletten har trillat ned på den lilla!


Måste oxå berätta om aktivitetskursen som jag o Maria hade i onsdags det är en prova-på-kurs med bruks, lydnad och agility gånger så att deltagarna får möjlighet att se de olika grenarna och sen kunna välja vad man vill gå vidare med. Vi har haft agilityn och kursarna har varit så otroligt duktiga man skulle faktiskt kunna tro att dom inte hållit på med annat än agility så roligt när man har kurs och alla är så positiva! TUSEN TACK KURSARNA!!

Så här fina buketter med blommor fick vi av dom oxå, jag tror att jag blev så förvånad att jag blev mållös..................så en en gång TACK!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards