Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Klubbmästare i lydnad!!

Av Inger - 18 oktober 2009 19:17

Pippilottan slog till på KM:et i elitklassen och vann med snittpoäng på 8,5 inte illa!


Elektra var också med och tävlade klass 3 det gick så där, nollade rutan för att hon tjuvade när jag vände och gick tillbaka - en sån enObestämdnoll även på vittringen hon plockade med alla pinnar utom den rätta, sen hade hon inte tid att stanna på inkallningen heller så det blev totalt tre nollor, men hon är ju söt.....när hon sover!


Cocos o Billy jobbar på med fotgående och ingångar - komma in och sätta sig rakt i fotposition. Sen kamp och leklust jag vill att dom alltid ska komma tillbaka med leksaken till mej lämna av i handen om jag har den utsträckt eller komma i fotposition om jag står rakt upp o ner och lämna av som en apportering.

Gullsnokarna - dom jobbar på båda två så fint! Vi försöker också få stadga i sitt o liggpositionerna, stå har blivit ett problem vet inte riktigt hur jag ska få till bra ställanden, båda två vill gärna backa - har ni några bra tips?


Agility har vi också tränat - starter att sitta kvar, vänta på startkommando(namnet) och sen ta en kort bana. Cocos har dunderfart, Billy tar det långsammare har inte samma hindersug men är otroligt följsam.

Däcket har varit trixit att förstå hur man ska hoppa tycker dom båda två, går ju lättare i ramen snabbare också, men nu tror jag att dom båda två köper att jag vill att dom ska hoppa i däcket!! Jag är envis som synden!


Månadstävling har vi haft idag, den sista för året och Pippi kom på en hedrande andra plats, hon har verkligen gjort bra ifrån sig i år, SM-6:a i bevakning hemvärnshund, förstapris i elitlydnad, KM-mästare i agility o lydnad, hon ligger också bra till för SM i agility har 5 SM-pinnar i agility men bara två i hopp det saknas alltså två SM pinnar i hoppklassen. Vi har inte planerat att tävla något mer i år förutom spökhoppet i Vadstena som är en inofficiell tävling den sista oktober, sen ska vi dra vidare till Tranås och en tre fjärdedels träff med Cefeus Änglar dvs Carina o Baccus Åsa o Jackaroo samt jag o Elektran som ska träna hela söndagen lång.


Nä nu tror jag att jag ska slöa ett tag hundarna ligger utslagna och lugnet har lägrat sig!

Ha det gott!



 
 
Emelie & Arn

Emelie & Arn

18 oktober 2009 21:26

Grattis till fina poäng och prestationer under året!!

http://www.bordercolliedog.se

 
Ylva

Ylva

22 oktober 2009 21:42

Den där Pippilottan är minsann en riktig superdunderhund. Ni har verkligen haft ett framgångsrikt år. Grattis till KM-vinsten också.

Inte konstigt att hundarna inte vill ta däcket. Vem vill det? De strejkar ju i väntan på att klubben skall skaffa ett nytt och bättre såklart. ;)

http://hagstedt.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - 23 mars 2012 12:19

Elektra blir bara rundare och rundare om magen    Påskhelgen är det dags för valpisar och Elektra tar det numera mycket lugnt!   Våren är här, varmt och skönt, planen på klubben är torr och fin så jag har tränade kryp och apportering med Cocos,...

Av Inger - 6 mars 2012 21:15

Så här ser det ut hos oss!      Här ligger Cocos råttan o myser på kvällskvisten. Idag har hon spårat fint och vi tränar kryp för att kunna tävla ett lägre spår nu i vår. Pippi har varit med Emma i helgen och tävlat agility. Linköping i lö...

Av Inger - 9 februari 2012 12:54

Vi har varit i Sollentuna och träffat kelpie killen Izze med familj. Dom fattade tycke för varandra och här är några bilder från dejten!           Nu hoppas vi på små kelpievalpar.......någon gång efter påsk.   ...

Av Inger - 31 januari 2012 11:56

Agilityplaneringen får mina superhandlers ta, men jag vet att Emma och Cocos kommer att starta klass 2 någon gång i vår, vilken tävling det blir har vi inte planerat ännu. Emma är sugen på att plocka flera Agilitypinnar med Pippi det fattas 3 för att...

Av Inger - 20 januari 2012 15:26

Ska kanske nämna några minnesvärda händelser som hänt under 2011.   Mina duktiga handlers i agility Åsa, Emma o Rebecca har tävlat under hela 2011 med mycket bra resultat. Elektra o Åsa tog ett agilitycert i Karlstad i februari samt SM pinne ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards