Alla inlägg under juni 2008

Av Inger - 19 juni 2008 10:50

Oj, oj uppfödar Pia, dom är små terrorister, en varning hade varit på sin plats.

Hade nog förträngt hur otroligt aktiv Elektra var när vi fick hem henne, hennes valpar är inte mindre livliga vill jag påpeka och dom är sju stycken! Det är intensiva dagar här, dom vill vara med så fort dom hör att man är i närheten.

Husse jobbar förmiddagsvecka och det innebär att när han går upp halv fem så vaknar dom små liven och säger i kör..........vi vill vara med, vi vill ut ur valphagen, vi vill ha mat!!!


Nu sover alla sött efter att ha rusat runt i trädgården, lekarna har antagit en annan karaktär nu jagar dom varandra och kampar om leksakerna.

Pippi gör sitt bästa med att träna upp valpisarna i signalkunskap, så otroligt bra med två mammor som fostrar, dom vet precis när det är ok att ta bollen för Pippi och när det är bäst att låta bli. Både Elektra o Pippi leker så rart med alla valparna och fostrar dom när det behövs.


Några söta sov bilder.

Av Inger - 18 juni 2008 11:05

Misströsta inte, jag ska uppdatera..........men tiden går just nu åt till att bära in och ut valpar som har kommit på att det är superkul att springa i trädgården, och hitta på allehanda bus. Min semester börjar nästa vecka och sen har jag 4 hela underbara veckor!! Då lovar jag att uppdatera ofta!

Chocolat-Chip och Ebba har rest öronen, dom övriga ser ut som små fladdermöss!! Men själklart underbart söööta fladdermöss!

Av Inger - 16 juni 2008 20:51

Helgen har jag tillbringat i huvudstaden och husse har bebisvaktat. Han har haft det hårt................dom är mer vilda än tama.


Idag har dotter Anna o jag varit i skogen med bruna tiken Lexie, Annas svarta tik Ebba och mamma Elektra. Vi stoppade in dom i bilen och åkte ett kort stycke, dom små sov lugnt när vi kom fram. Tillsammans med Elektra har dom nosat på kottar och hoppat i blåbärsris en stund. Dom sov lika lugnt på vägen hem trots att det inte tar mer än 5 minuter att åka, men det är ju skönt att dom kan koppla av i bilen. Nu ska vi ta med alla på tur men några stycken åt gången, vi vill ju inte tappa bort någon sötnos!

Några bilder!

Av Inger - 13 juni 2008 10:45

Hinner inte skriva dom små liven pockar på uppmärksamhet hela tiden nu...det är helt otroligt vad dom kan hitta på.............har skickat husse och fixa mera kompostgaller!

Men bilder knäpper jag hela tiden!

Av Inger - 13 juni 2008 10:00

Hej igen alla bloggläsare...

Hinner inte med att skriva så ofta har 7 terrorister i huset dom har nu kommit på att världen är så stooor så stor och det är alltid roligare utanför kompostgallret!


Först ett jättestort TACK till mina polare(läs maffiatanterna) som överraskade mej med en födelsedagspresent i onsdags i form av en corvette och en riddare.


Klockan fem kommer dom stormande med champange och färd mot okänt mål i den urtjusiga corvetten.....ut mot Fjugesta hållet???

Färden slutade vid Riseberga kloster där en guidad rundvandring och premiärföreställningen på Arns Cecilia tog vid.............Åhhh vad ni är gulliga tusen, tusen tack..........det var inte långt till tårarna när teatern avslutades med orden TRO HOPP KÄRLEK och tempelriddaren galloperade in på sin häst över scenen.

I pausen bjöds jag på medhavd picknickkorg sallad, rostbiff o mera vin!! Bakelser o kaffe hann vi också med, vi avslutade för säkerhetsskull nere vid parkeringen med lite mera ost o kex och vi var den sista bilen som åkte hem efter en super rolig kväll............hela teatersällskapet grattade mig och vi kom överens om att -58 är en mycket bra årgång.

Vet inte om dom menade vin eller tanter!!

Av Inger - 8 juni 2008 22:14

Nu har den bruna tiken fått ett namn hon ska heta Lexie och bo i Lund hos Karin, dom fann varandra idag när Karin var på besök.


Igår tävlade Pippi o jag i Frövi i hopploppet diskade vi oss, på det hinder som dom flesta diskade ut sig på i värmen. Det var en rolig men trixig o snurrig bana och jag missade ett framförbyte varpå Pippi hoppade hindret från fel håll = disk. Agilityloppet gick bättre vi hamnade på en tredjeplats och fick därmed en SM-nolla, JIPPI FÖR PIPPI.

Av Inger - 6 juni 2008 15:17

Grattis syrran på stora dagen!

Välkommen in i medelåldern, det är nu som äventyret börjar, var dag har sin tjusning......kommer jag upp ur sängen?

Kan jag stappla till fotöljen och sätta mig tro?

Ingen fara........ det finns många undergörande preparat att tillgå!


Här händer det grejer hela tiden med valpisarna, farmor Gun har varit på besök, hon tog massor av bilder på underverken, hela minneskortet tog slut, titta in på hennes hemsida www.torpie.se och beundra sötnosarna.


Vi har haft trevligt besök av Anita o Bengt dom skall ha den bruna hanen och charmtrollet är nu döpt till Cicko och skall bo i Vimmerby.

Cicko har fått ett grönt halsband (det enda som fanns) så nu har både brun och svart hane gröna halsband men jag tror att ni kan skilja dom åt ända.

Igår kväll så var Bengt o Åsa över och vi släppte ut alla bebisarna på gräsmattan, fem vuxna människor och två stora hundar borde ju kunna hålla reda på sju valpar, tyckte vi! Det var full rulle, oj vad dom busade och sprang. Pippi tar hand om dom hon också och myser och gosar med valpisarna.

Elektra har börjat leka med dom och hon fostrar dom när betten blir för hårda eller när de går på rymmartåg.


Imorgon skall Pippi och jag tävla agility i Frövi, det blir kul! Det är ett tag sen vi tävlade nu så det känns extra roligt att komma ut på banan igen.




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards