Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Inger - 31 januari 2012 11:56

Agilityplaneringen får mina superhandlers ta, men jag vet att Emma och Cocos kommer att starta klass 2 någon gång i vår, vilken tävling det blir har vi inte planerat ännu. Emma är sugen på att plocka flera Agilitypinnar med Pippi det fattas 3 för att de ska vara sm-kvalade  så Linköping, Hammarö och Kumla tävlingen står på programmet en pinne på varje tävling, ja det blir tufft. Hejja Pippi o Emma!! Åsa o Emma vill plocka pinnar även med den svarta räserråttan där fattas det två i hopp........men där har jag andra planer!


Elektra ska paras med Grejaskogens Izak!

Så här beskriver matte Anna sin Izze:

En glad och cool kelpiekille som älskar både människor och djur. Älskar att träna allt vi tar oss för, men inomhus är han mer som en katt och älskar att sova. En positiv kille som lär sig snabbt och är känslig för sin förare, men har också en hel del egen vilja J En snäll kille, som inte vill ställa till bråk men har pondus när det behövs. Anpassar sig lätt till olika miljöer och olika rutiner.

     

Matte Anna och jag har talats vid per telefon ett par gånger och det Anna beskriver om Izze är precis det jag letat efter i hanhundsväg, helt enkelt en supermysig hanhund. Han är KORAD med 449 poäng och är godkänd i elit spår, har startat i rapport appelklass och har första pris i lydnadsklass III. Izze är naturligtvis också frisk o fin har HD B artros ua, Elektra är precis nyligen veterinärbesiktad och lika frisk o pigg hon, så nu hoppas jag på Izze o Elektra valpar i vår, förutsatt att dom gillar varandra och att parningen blir av förstås hjärtegullen. 


Valparna är till salu till aktiva hundälskare som vill ha en livskamrat i vått o torrt!


Planer för Cocos är under 2012: lägre klass spår, lydnad klass II, certifiering tjänstehund o ev lydnadsklass III

Elektra lydnadsklass elit med tre första pris och campionat, ev högre klass spår

Pippi ja hon kommer att få göra det hon tycker är kul, vi har testat lite rallylydnad, hon kommer att få fortsätta med agilityn så länge som hon verkar må bra, hon har ju fyllt 10 år men är fortfarande still going strong och älskar ju att jobba. Pippi har titlarna LPI, LPII, LPII och LP-elit, TJH och nu även Agilityvinnare även om vi tog agilityvinnartiteln innan den nu har blivit officiell att kunna ta för oreggade hundar så har vi den enligt mej  


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards