Alla inlägg den 12 april 2010

Av Inger - 12 april 2010 11:21

Hinner inte med bloggandet....vilket ju borde vara förklarligt med tanke på de många tävlingar jag anmält till!


Men som överskriften ger sken av så ska jag inte ge mig - envis som en rö gris - som min mor brukar säga!


Finputsar elitmoment med Pippi, saknades 7 futtiga poäng igår till ett första pris, fria följet betalade sig inge värst trots att jag nog tyckte att det var väl hård bedömning, men det var lika för alla så det är bara att träna vidare!


Idag har jag spårat på gärde med Billy, han går fint o markerar apporterna, snurrar väl mycket i vinklarna men det här var vårt första gärdesspår för året så det blir nog bra med lite mera träning.


Budföring brukar funka bra, han springer ut på kommandot och sätter sig fint - men häromdagen lånade jag Åsa som figg och då ville han inte gå ifrån henne, hmmm undrar varför Åsa är så rolig då??


Framförgåendet - så där,  han går inte speciellt rakt framåt men han har fattat att han ska gå ut och han stannar fint. Mer träning där alltså!


Linförigheten o inkallningen helt okey!


Hopp över hinder börjar bli riktigt bra - kastar leksaken över honom i hoppet så att han landar långt bort och jagar den, han satte sig så nära hindret tidigare tänkte jag skulle få bort det med kastandet av leksak. Hoppas det funkar!


Apporteringen - jo då, det tar sig, hämtar fint men vi jobbar med avlämningarna.


Läggande under gång, här måste jag fortfarande stanna till lite för att han ska lägga sig, det går kanon bra i baklänges march men när han ska gå fot så funkar inte hjärncellen riktigt.  Hmmm!


Nu hinner jag inte skriva mera måste ut i solen!

          


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards