Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Inger - 16 juni 2007 17:57

Idag har vi varit i Laxå och tävlat agility med Elektra, har ju en pinne kvar i klass ett i hopp - den tog vi inte idag!


Den lilla sötnosen laddade rejält började med en tjuvstart så jag hann inte placera mig som jag tänkt, det bidrar nog till att hon river hinder nummer två och då tappade jag koncentrationen eller kände att jag inte ville ta i för kung o fosterland med min onda hälsena. Tre hopphinder och en sex meters tunnel sen skulle man ta slalom men hundarna ser ett hopphinder rakt fram när dom kommer ur tunneln och eftersom jag var på efterkälken så hoppade Elektra precis som man ska, om man inte får andra direktiv av matte!


Husse hade ont av sin opererade hand så vi tog en tur in till jouren. Sköterskan tog av bandagen och då ser man att spikarna som dom satte i för bara två veckor sen redan är på väg ut och fingrarna är ganska svullna.

Men dom ville inte göra något bara tvättade och la på nytt bandage, han ska ju in till handkirurgen på tisdag så får dom kolla.


Själv så har jag också besökt läkaren igår var jag på Fylstamottagningen och blev ordinerat vila, hälsenan eller snarare muskelfästet är inflammerat och jag ska ta det lungt. Avlasta helt(hoppa på kryckor) eller gå i högklackat så hälsenan inte sträcks ut. Vet inte vad som är värst kan inte riktigt se mej i högklackat trippandes runt med två galna hundar eller trasslande med kryckor. Har iallafall inhandlat hälinlägg till kängorna som jag ska ha imorgon när vi har spårkursavslutning!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Blogga Rosa

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards